Bilferie er en sjov aktivitet til sommerferien


Coronaen er på retur, og hoteller, restauranter og feriesteder er igen åbne i Danmark.

Endelig kan vi rejse på ferie igen.

Måske overvejer du og familien at køre på bilferie ud i sommerlandet, hvor du finder sjove aktiviteter, du kan lave i sommerferien.

En bilferie er for hele familien, uanset om I vælger enkelte dagsture ud i sommerlandet, en længere bilferie i skønne Danmark eller en bilferie udenlands – og husk at ferie starter, så snart bilen ruller ud af indkørslen

Inden I kører afsted, er der dog et par ting, du bør få tjekket.

Send bilen på værksted inden I kører

Først og fremmest er det vigtigt, at man sørger for, at bilen får lavet serviceeftersyn på et autoværksted.

Her vil bilens computersystem blive fejlsøgt, og der vil blive udført service efter bilfabrikantens forskrifter.

Når din bil kommer til regelmæssig service, kan du have tryghed for, at bremserne er tjekket, og at bilen er tjekket godt igennem, så den sikkerhedsmæssigt er forsvarlig og i orden – og at du opretholder garantien på din bil.

Når du har hentet bilen efter serviceeftersyn, olieskift og fyldt op med sprinklervæske, er du klar til at trille ud i ferielandet.

Det handler om tillid

For dig som bilejer handler det om at have tillid til det autoværksted, hvor du indleverer din bil.

Hos Autoværksted Taastrup møder du uddannede mekanikere, som altid leverer kvalitetshåndværk og yder en professionel service til konkurrencedygtige værkstedspriser.

Som en ekstra service, får du altid garanti på udført arbejde – og bliver altid tilbudt en gratis lejebil.

Gratis lejebil gælder også, hvis du har fået en forsikringsskade. Her vil alle opgaver kunne klares “in-house”, så du hurtigt kan få din bil tilbage, og undgår transportproblemer i din hverdag, mens bilen er på værksted.

Hvis du ikke har mulighed for selv at afhente en lejebil, kan du endda vælge at få den leveret omkostningsfrit i en radius på 30 km fra Au2vest i Køge eller Taastrup.

Skal du sælge eller købe?

Hvis du står for at skulle sælge din bil, og eventuelt købe en ny, er det en god ide at søge professionel hjælp og rådgivning, så du kommer godt igennem faserne i et køb eller salg.

Hvis du ikke finder noget i udvalget af biler under bilsalg på det autoriserede værksted, så kan du med fordel benytte dig af den store også ekspertise, som værkstedet har i at indkøbe biler i et stort netværk både i Danmark og udlandet.