En bæredygtig livsstil


Hvad er en bæredygtig livsstil?

Er det overhovedet muligt for mennesket at leve bæredygtigt?

Det er ikke let at leve bæredygtigt. Nogle siger, at det mest bæredygtige man kan gøre, er ikke at få børn. Men, der er heldigvis også andre valg, man kan tage. Man kan nemlig vælge at leve mere bæredygtigt og holde sig det miljøvenlige liv for øje. 

Miljøvenlighed in mente

Inde på den grønne markedsplads på GreenTown er det muligt at finde rigtig mange gode produkter, som har miljøvenlighed in mente, og hvor produkterne skal opfylde flere kriterier for bæredygtighed for at blive godkendt til denne grønne digitale markedsplads.

 

De grønne valg

Tanker om det grønne liv

Du står måske og tænker: Hvad kan jeg gøre for at gå imod en grønnere livsstil og tage flere grønne valg i mit eget liv?

 

Der er rigtig mange ting, du kan gøre for at føre en mere grøn livsstil og hermed bidrage til at reducere CO2 udledningen til glæde for kloden som helhed. Du kan reducere dit fly forbrug, handle lokalt, bevæge dig mere lokalt, tage cyklen og handle mere bæredygtigt og sende signalværdier om en grøn omstilling ud til omverdenen. 

 

Når du først begynder at søge viden om den grønne omstilling, så får du hurtigt en ny viden, som kan hjælpe dig med at optage den grønne livsstil, som dit hjerte har budt dig at tage.

 

Kriterier for bæredygtighed

Hvad er de forskellige kriterier for bæredygtighed egentlig?

Der er mange forskellige kriterier for bæredygtighed. Eksempelvis økologi, genanvendelighed, holdbarhed, lokal produktion, reduceret forurenende stof og signalværdi. Man kan læse mere herom inde på GreenTowns hjemmeside. GreenTown er en grøn markedsplads, som fører produkter med så høj bæredygtighed som overhovedet muligt.

Det grønne valg er et nødvendigt valg

Det grønne valg er ikke blot et blødt og klimavenligt valg, det er et fuldstændig nødvendigt valg. Vi kan ikke fortsætte med at udpine jordens ressourcer på den samme måde. Nu er det tid til at skabe en positiv grøn forandring, og der er noget, vi må gøre i fællesskab på den her klode.

 

Et grønt liv på en blå planet

Havet, skovene, savannerne og byerne findes på samme planet

Vi er nået dertil, hvor det er af allerhøjeste nødvendighed, at gøre noget ekstra for at bevare klimaet på vores gode planet her i solsystemet. Desværre har vi udpint jordens ressourcer alt for længe, vi har udledt alt for meget CO2, og isen på polerne er begyndt at smelte. Det ser ikke så godt ud, og der er rent faktisk grund til bekymring. Derfor nytter det alt sammen noget, men det er vigtigt, at det bliver en fælles global bevægelse mod det grønne liv på vores kære blå planet, Jorden.