Københavns mest populære barer


Skal du ud og have en god cocktail i København, så kommer her et godt bud på steder man bør kigge forbi.

 

Curfew Cocktailbar

På Vesterbrogade 20 finder du speakeasy baren Curfew som om nogen har formået at skabe en fuldendt cocktail-oplevelse. I klassisk speakeasy indretning med flot og antikt decor, kan du nyde nogle af byens absolutte bedste cocktails. Priserne er ikke i den billige ende, men når man får cocktail lavet udelukkende af de bedste ingredienser og serveret i flotte bæredygtige krystalglas – ja så går det op i en højere enhed. Curfew er heller ikke stedet man drikker sig i hegnet – her nyder man en (eller et par) gode cocktails og så er det videre.

 

Mikkeller Bar

Er du til god øl, så kommer man ikke uden om gourment ølproducenten Mikkellers egen bar. Så tag et smut forbi Viktoriagade hvor den første og oprindelige bar ligger, som trækker masser af international turister til sig – der ligesom de lokale nyder godt af det imponerende øl-udvalg.

 

Taphouse

Endnu en god ølbar på Labeldelstræde 15 i det indre københavn. Med et udvalg på mere end 60 øl på hane, så kan man købe en taster på 10 cl og derved nå at smage en masse forskellig god øl uden at blive alt for fuld. Et godt og hyggeligt sted, hvor man kan få øl som passer til alles smagsløg.

 

No Stress

Kommer du forbi Nørregade 26, så venter dig en herlig bar med navn No Stress. Konceptet stammer fra Norge, og er som navnet antyder, en hyggelig uhøjtidelig bar. Her får du lækre drinks og cocktail, uden det koster en mindre formue. Der er bløde sofaer og endda ofte DM i Mario Kart 64 hvis man er til den slags hygge.

 

Ruby

I indre by finder man Ruby Cocktailbar, som i den grad er blandt landets absolutte mest kompetente cocktailbar. Her får man den fuldendte oplevelse, lidt i stil med Curfew hvor der er tænkt på alt lige fra indretning på wc’et til det eksklusive barudstyr de shaker deres cocktails med. Det kan være svært at få et bord hvis du kommer sent på aftenen, så vi anbefaler man kommer tidligt og får aftens første cocktail på Ruby.

 

PussPuss

På højbro plads 19 finder du denne bar, som pt. er rangeret som nr. 8 på Tripadvisor over byens bedste barer. Her får du rigtig lækre cocktails lavet på gode råvarer og en menu hvor der virkeligt er tænkt over udvalget. Lidt mere trendy og moderne end nogle af de andre barer vi anbefaler her i listen, men bestemt også et godt sted at besøge. De er kendte for deres velsmagende Tequila cocktails, så hvis du normalt undgår Tequila – så gør en undtagelse hos PussPuss og bliv udfordret på dine vaner.