Lær noget nyt: Tag på professionelt cocktailkursus


Er det tid til at lære noget nyt? Så kunne det være både lærerigt og underholdende at tage på et professionelt cocktailkursus!

Måske virker det ikke som det mest oplagte valg – muligvis alt efter hvem du er. Men det kan faktisk være lidt af en øjenåbner at tage på et cocktailkursus, hvor man lærer at lave en masse forskellige cocktails, som ellers altid har tænk var for svære til ens niveau.

Så længe nogen har sørger for køb knust is og ellers de mest nødvendige ting som spiritus, sirupper, sodavand og så videre, og så videre.

Når først disse ting er i hus, så kan det kun blive et godt cocktailkursus med kølige drinks og nye smagsoplevelser!

 

Hvornår tager man på cocktailskursus?

Alt efter hvilket cocktailkursus du vælger, så kan det godt lægge op til en god bytur, hvor I måske har fået promillen en smule op. Det er derfor ikke super oplagt at tage på cocktailkursus, hvis du skal til køreprøve, har børn med eller noget andet i den dur.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad du skal efter. Det er trods alt ikke altid en god idé at have spiritus i blodet.

Men det kan være en fantastisk aktivitet til en polterabend eller som en opvarmning inden en tur i byen med enten vennerne eller veninderne. I sådanne tilfælde finder du næsten ikke en bedre oplevelse at starte oplevelsen på. Det skal du endelig gøre!

 

Hvilket cocktailkursus skal man vælge?

Der findes enormt mange cocktailkurser i Danmark! Derfor kan det godt være lidt af en labyrint at finde det rigtige kursus at tage med på.

Ofte svinger de i sværhedsgrad, og nogle har et bestemt tema. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder et, der matcher dit niveau og dit ambitionsniveau. Du får ikke meget ud af kurset, hvis det er til bartendere med 5 år erfaring. Så kan du ende med bare at se på.

Du skal i stedet finde et cocktailkursus, der er skræddersyet til nybegyndere. På den måde kan du lære de mest basale teknikker, som du nemt kan bruge i din hverdag. Det er uden tvivl også dét, der kommer til at give dig mest i sidste ende.

Hvis du er på udkig efter et bestemt tema, så burde det også sagtens kunne lade sig gøre. Det kan for eksempel være eksotiske cocktails, nemme cocktails eller cocktails med en bestemt spiritus. Så du kan med stor sandsynlighed få dækket lige præcis det behov, som du har. Det handler blot om at finde frem til det kursus, som du leder efter. Søg eventuelt bredt på internettet eller spørg dine bekendte, om de har nogle gode idéer til, hvor du kan finde det bestemte kursus.