Mobil bar med professional bartender er alle pengene værd


I ny og næ holder stort set alle mennesker en stor fest. Det kan være i anledning af livets begivenheder som bryllupper eller runde fødselsdage. Andre gange vil vi blot sørge for at have en fantastisk dag sammen med mennesker, vi holder af – hvad ed det er privat eller med kolleger.

Til sådanne arrangementer vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af festen. Det kan være med en flot lokation, overdådig pyntning af bordet, lækker mad eller med highend cocktails i en mobil bar. Særligt den sidstnævnte kan gøre ethvert arrangement eksklusivt og mindeværdigt.

Vi har sjældent mulighed for at suse op i en mobil bar og vælge lige præcis den cocktail, vi har lyst til. Derfor er det uden tvivl et tiltag til festen, som bør overvejes, hvis du ønsker at gøre det til noget specielt.

 

Luksuriøse drinks til alle gæster

Når du finder en mobil bar med professionel bartender, som du ønsker at leje, bør du altid gå op i kvaliteten af servicen og cocktails. Det er trods alt derfor, du vælger at leje en mobil bar. Hvis ikke bartenderen og cocktails er af bedste kvalitet, så kan du næsten lige så godt gøre det selv.

Sørg derfor altid for at undersøge dem, du lejer en mobil bar af. Det kan du for eksempel gøre på Trustpilot, men deres hjemmeside og sociale medier kan også give dig en god idé om, hvor godt deres produkt er.

Når du først har valgt, hvem der skal stå for en mobil bar med professionel bartender til din fest, så kommer du til den sjove del. Du skal nemlig finde ud af, hvilke cocktails du skal have på menuen!

 

Hvilke cocktails bør du have på menuen?

Hvis du holder en fest for en masse gæster, så er der mange smagsløg at imødekomme. Nogle gæster vil foretrække en sød cocktail, hvor andre sætter pris på de lidt tungere af slagsen. Det kan derfor være en god idé at gå efter lidt forskellige cocktails, der i bund og grund slet ikke minder om hinanden.

På den måde har du størst mulig chance for, at en mobil bar bliver en succes til din fest. Der vil ikke være én eneste gæst, der ikke vil nyde at gå op i baren og bestille en lækker drink, der falder lige præcis i deres smag.

 

Egner sig til alle events

Du tænker måske: ”Vil det overhovedet give mening at leje en mobil bar til mit event?”. Svaret er i langt de fleste tilfælde, at det vil det! Hvis det for eksempel også er børn til dit arrangement, kan du altid vælge at have et par alkoholfrie cocktails på menuen også. På den måde kan selv de mindste deltage i det sjove med de voksne.

Der er selvfølgelig nogle arrangementer, hvor der i den grad er oplagt med en mobil bar. Det gælder følgende events:

  • Bryllupper
  • Firmafester
  • Fødselsdage
  • Polterabends