Sådan får du gode oplevelser i Miami


Den populære rejsedestination Miami er fyldt med sol, strand og fest og farver. Du kan finde oplevelser, der passer til enhver smag, uanset om du rejser som en børnefamilie, par, gruppe eller alene. Inden afrejse er det en god ide at have overvejet, hvad man vil opleve, og få kendskab til alt du bør vide om Miami. Ønsker du at få den bedste tur til Miami, med fede oplevelser og gode minder med hjem i kufferten? Så læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du får gode oplevelser i Miami.

Gode muligheder for børnefamilier

Der er mange muligheder for at gøre opholdet i Miami mere børnevenligt. Zoo Miami er for eksempel et fantastisk bud på et sted, hvor en masse timer kunne blive brugt. Den store park fyldt med dyr er et optimalt valg for børnefamilier, da børnene er nysgerrige og gerne vil lære mere om dyrene. Hvis dine børn elsker vand, er det jo oplagt at besøge en eller flere af Miamis fortryllende strande. Dagsture er også en god mulighed for at få set store dele af Miami på, ved for eksempel at tjekke de lækre strande ud, (South Beach er et godt bud) shoppe i et af de mange shoppingcentrer Miami besidder og også opleve noget kulturelt.

Romantiske oplevelser for to

Rejser i som par, begrænser det jer bestemt ikke for at få en romantisk og henrivende rejse til Miami. I kan skabe gode oplevelser ved at gå ture på de smukke strande, eller nyde et lækkert måltid for to på en restaurant. Hvis i ønsker at opleve en ubeskrivelig solnedgang ud over havet, så er det Miami Sunset Cruise i skal på gennem Biscayne Bay og South Beach. Udnyt de skønne strande og det klare vand og tag på en snorkledate.

Shop amok i Miami

I Miami løber du ikke tør for shopping muligheder. Du kan finde utallige gader og shoppingcentrer, hvor du kan slå dig løs i de smukke og luksuriøse butikker. Lincoln Road er en af de ældste gågader i USA og et fantastisk sted at shoppe i Miami. Her finder du både restauranter, kunstgallerier og populære butikker såsom: Nike, Zara, Victoria’s Secret og mange flere. I shoppingcentret Bal Habour Shops finder du de mest luksuriøse butikker heriblandt de famøse mærker Gucci, Jimmy Choo, Chanel og Prada. I Miami er der altså gode og forskellige muligheder for shopping, uanset hvem man er.