Tag dine børn med på eventyr med en cykeltrailer


Du kender nok godt overvejelserne over, hvordan du kommer fra a til b med dine børn, der måske ikke er helt gamle nok til at være på deres egne cykler. I det tilfælde kunne en cykeltrailer sagtens være din redning, men hvordan vælger man den rigtige cykeltrailer? Det kan du læse mere om lige her.

Sikkerhed

Det er for alt i verden vigtigt, at din cykeltrailer er sikker, hvis du vælger at transportere dine børn på denne måde. Det gælder sikkerhedsseler – f.eks. Kan du få cykeltrailere med fempunktsseler til at passe ekstra godt på dit barn. Der skal desuden også være plads til det antal børn, du skal transportere, hvis cykeltraileren ikke er bygget med plads til to børn, så er det altså ikke sikkert at have to børn i cykeltraileren.

Komfort

Komfort er også en vigtig faktor – både for dig og dine børn. Cykeltraileren skal gerne være robust og med god affjedring. Det gør det mere behageligt for dine børn at sidde i traileren og nemmere for dig at navigere rundt med den ekstra vægt bagpå cyklen. Der er også cykeltrailere, hvor du kan justere alt efter, hvad dine behov er, så det bliver rarest for dig.

Cykeltrailerens evner

Det er også vigtigt at tjekke op på cykeltrailernes evner. Det vil f.eks. sige, hvor meget kan de bære på? Der er en maksimalvægt på cykeltrailere, og det er vigtigt for dine børns sikkerhed, at vægten ikke overstiger denne.

Hvis du tænker at cykle rundt med dine børn om sommeren, kan det også være en vigtig detalje at tjekke trailerens ventilationsevner. Der er nemlig ofte et stykke plastikbetræk over traileren, og hvis der ikke ventileres ordentligt, kan der hurtigt blive varmt inde i sådan en cykeltrailer.

Lige lidt ekstra

Udover de essentielle faktorer, er der nogle andre områder, det måske giver mening at kigge efter. Hvis du f.eks. Har brug for at transportere cykeltraileren i din bil, skal du måske holde øje med, hvor meget den fylder og om den eventuelt kan klappes sammen.

Der findes også andre cykeltrailere – den såkaldte croozer – der er meget praktisk, fordi den kan anvendes som klapvogn eller løbejogger. Så kan du altså slippe for at købe ny løbejogger eller klapvogn og slå to fluer med et smæk.